Powerilta ostettu robotti-imuri on Mari Valosaaren arjen pelastaja


Radiojuontaja Mari Valosaari on kaivannut robotti-imuria ylläpitämään kotinsa siisteyttä.

”Me ollaan vihdoin saatu Powerilta kotiin arjen pelastaja eli robotti-imuri, ja robottihan täytyy nimetä. Imuri on viralliselta nimeltään Ecovacs Deebot Ozmo N8 PRO+, joten meidän täytyy keksiä joku helpompi nimi”, Mari naurahtaa. 

”Meillä on normaalisti eteinen aina sotkuinen, kun tallilta kotiin kulkiessa kenkien mukana tulee vaikka mitä. Siksi juuri tää robotti-imuri on ihan täydellinen meille: imutehoa riittää ja siinä on myös moppiominaisuus!”, Mari kuvailee.

”Jos oot skeptinen robottimoppauksesta, voin sanoa ettei tällä jää esimerkiksi lattiat lainehtimaan. En ehkä suursiivousta tekisi pelkästään robotti-imurilla, mutta säännöllisellä ylläpitosiivouksella koti pysyy siistinä”, Mari sanoo.

”Ylläpitosiivous onkin helppoa, kun robotin voi jättää huristelemaan yksin kotiin kun olet muualla. Toisaalta se on kyllä sen verran hiljainen, ettei siivous häiritse vaikka olisikin kotona samaan aikaan. Kun robottia pyörittää säännöllisesti, kodin muillekin pinnoille kertyy paljon vähemmän pölyä ​”, Mari kertoo. 

Nyt kun kevätaurinko (joka toivottavasti pian palaa!) paljastaa kodin kaiken pölyn, kannattaa suunnata Powerin Imurinvaihtoviikoille, jotka alkoivat tänään 11.4.! Siellä on supervalikoima sekä robotti-imureita että ihan niitä perinteisiä!

 

Löydä oma arjen pelastajasi täältä!

 

Tiedosto:Power logo.svg – Wikipedia