Ryhmäeläkevakuutus on ajankohtaisempi kuin koskaan


Rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntija Juho Toivola kertoo, miksi ryhmäeläkevakuutus on olennainen osa modernin yrityksen HR-osaston työkalupakkia.

Luulitko, että ryhmäeläkevakuutus on joku menneen vuosituhannen juttu? Juho Toivolan mielestä, että se on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.

”Ryhmäeläkevakuutus on sen pölyisestä nimestä huolimatta oikein hyödynnettynä erinomainen lisä modernin yrityksen HR:n työkalupakkiin”, Juho sanoo.

”Todellisuus on, että tässä maailmantilanteessa isolla osalla sinunkin yrityksesi työntekijöistä on mielen päällä muutakin kuin se ensi viikon presiksen dekki. Nykypäivän toinen toistaan seuraavat poikkeustilanteet ovat omiaan herättämään ihmisissä turvattomuutta ja pelokkuutta.”

Konkreettinen esimerkki löytyy Juhonkin omasta verkkopankista, sillä Juhon asuntolainan pelkkä korko nousi yhtäkkiä tuhannella eurolla.

”Siinä menee äkkiä optimistillakin katse jalkoihin ja stressi selkäytimeen”, Juho kommentoi.

Poikkeusaika vaatii työnantajalta tilannetajua

Juuri näinä poikkeuksellisina aikoina työnantajan kannattaakin kääntää katse siihen, mikä on tärkeintä – työntekijöihin. 

Ryhmäeläkevakuutuksen avulla voit tarjota työntekijöille välittömien hyötyjen lisäksi huolenpitoa myös pidemmällä tähtäimellä. Ryhmäeläkevakuutus voi parhaimmillaan tarjota työntekijöille mukavampaa elämää eläkepäiville nostamalla työntekijän tuloja normaalin eläkkeen lisäksi. 

Ryhmäeläkevakuutuksen maksut voit vähentää verotuksessa, eikä niistä mene palkan sivukuluja. Ryhmäeläkevakuutuskumppaniksi Juho suosittelee Henki-Fenniaa.

 

Lue lisää Fennian sivuilta.

 

Fennian yritystunnus