Sointu Borgille Parkmanin sovellus on arkipäivän pelastus


Paljon liikkuvalle ja kiireistä elämää viettävälle Soinnulle pysäköinnin helppous on ehdottoman tärkeää. Luotettava ja kotimainen Parkman-sovellus säästää hektisistä työpäivistä tärkeitä minuutteja. ParkMan- yritystili yrityksille on helppo, nopea ja vaivaton. Matkalaskuja ja kuittirumbaa ei tarvitse enää tehdä.

Soinnulle on itsestään selvää valita parkkimittarien sijaan pysäköintisovellus. Hän valitsee mieluiten ParkManin, koska haluaa tukea laadukkaita, kotimaisia toimijoita.

ParkManin avulla on helppoa varmistaa, että pysäköintimaksut eivät koskaan jää hoitamatta.

– Pysäköintiapplikaatio on todellakin nykyajan pelastus, varsinkin tällaiselle ihmiselle, joka menee ja tekee – ja on vielä vähän hajamielinenkin. Parkkimittarien metsästäminen on mielestäni aivan älyttömän vanhanaikaista, Sointu toteaa.

ParkManin sovellus on Soinnun mielestä todella helppokäyttöinen ja sen kautta pysäköinnin hoitaminen nopeaa.

– Arkipäivässä säästyy monta minuuttia, kun pysäköintimaksut hoitaa sen avulla. Lisäksi jos meno vaikka venähtää, aikaa ei kulu autolle juoksemiseen ja parkkiajan lisäämiseen, hän mainitsee.

Tärkeää paljon matkustavalle Soinnulle on myös se, että sovellus on käytettävissä kätevästi ympäri Suomen. Sen avulla parkkipaikan löytäminen helpottuu merkittävästi.

– Reissuja tulee tehtyä eri kaupunkeihin, eikä aina ole tiedossa vaikkapa millä vyöhykkeellä liikutaan. Lisäksi käytän sovellusta aina, kun menen Helsingin keskustaan autolla.

Helppouden ja nopeuden lisäksi Sointu arvostaa myös ParkManin tuomaa rahansäästöä. 

– On selvästi edullisempaa etsiä pysäköintipaikka jostain vähän keskustan laidalta, kuin ajaa suoraan parkkihalliin. Hintaero voi olla isokin, hän vetää yhteen. 

Sopii ihan jokaiselle

Soinnun mielestä ihan kaikkien tulisi ottaa ParkManin sovellus käyttöön. 

– Todellakin ihmettelen, jos jollain ei vielä ole sovellusta. Aloittaminen sujuu varmasti jokaiselta ilman ongelmia. Tekniikkaa ei tarvitse sen kummemmin ymmärtää, hän kannustaa. 

Hänen mielestään sovellus on niin yksinkertainen, että sen käyttämisestä tulee nopeasti rutiinia. 

– Käyttö on suunniteltu niin, että toimintaperiaatteen ymmärtää oikeastaan heti. Luotettavuuttakaan ei tarvitse miettiä, sovellus toimii aina varmasti, hän vetää yhteen. 

Info-osio: ParkMan-sovelluksen avulla löydät pysäköintipaikat kaupungeissa, lentokentillä ja tapahtumissa. Sovellus näyttää sopivimmat pysäköintipaikat parhaaseen hintaan. Sopivan paikan löydyttyä voit maksaa pysäköinnin välittömästi. ParkMan on kotimainen ja sopii sekä yrityksille, että kuluttajille.

koodilla ”Sointu” uudet ParkMan appin lataajat saavat 10€ parkkirahaa ensimmäiseen pysäköintiin. Koodi voimassa 30.9- 30.10

Lataa sovellus: parkman.io