Storytelin äänikirjat kuuluvat Aami ja Konsta Hietasen perheen arkeen


Meidän perheessä äänikirjat kuuluvat erilaisiin hetkiin, niin koiralenkille kuin arjen askareiden keskelle. Välillä äänikirjat helpottavat myös iltasatuaikaa, esimerkiksi kun lasten kanssa on vain toinen vanhemmista. Koko perhettä yhdistää automatkoilla kirjojen kuunteleminen. Meillä on periaatteena, että lapsille ei anneta laitteita viihdykkeeksi, joten kuunteleminen on hyvä tapa saada lapset jaksamaan autossa. 

 

Lisäksi äänikirjat ovat meille tosi hyvä vaihtoehto, kun yksi lapsista ei vielä osaa lukea ja kaksi lapsista on aika vahvasti lukihäiriöisiä. Kirjojen lukeminen voi olla muuten vähän vaivalloista ja kuuntelemalla kirjavaihtoehtoja voi laajentaa vähän vaikeampiinkin kirjoihin. 

 

Meistä eniten kirjoja kuuntelee meidän 13-vuotias, joka on kuunnellut muun muassa kaikki Viisikot. Lisäksi lapsilla on kuuntelussa esimerkiksi Ryhmä Hauta. On tosi hienoa, että lasten äänikirjojen valikoima on viime vuosina kasvanut reilusti. 

 

Storytelin Family-tilaus sopii meille mainiosti, koska usein haluamme kuunnella eri kirjoja samaan aikaan jokainen omista kuulokkeistaan. Family-tilausmalliin saa lisättyä 2–6 käyttäjätiliä ja jokaisella käyttäjätilillä on 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Sinä ja kaksi perheenjäsentäsi voitte nyt testata tilausta ilmaiseksi 14 päivän ajan, ilmaisen kokeilun saat, jos olet uusi Storytelin käyttäjä.