Suvi Hartlin ihastui uuteen Veken sänkyynsä


Radiojuontaja Suvi Hartlin päivitti makuuhuoneensa Veken uudella Unia Platina -sarjan sängyllä. Suvin mukaan sänky on niin mukava, että siellä viihtyisi nyt aamuisin vaikka kuinka pitkään. 

Suvi arvostaa hyviä yöunia vuosi vuodelta enemmän. 

– Nuorena kunnolla lepääminen ei mietityttänyt, mutta nyt siitä on tullut yhä tärkeämpää. Mukavuus onkin sängyn valinnassa minulle ykköskriteeri. 

 

 

Erityisesti selän pitää saada levätessä sopivaa tukea. 

– Sängyn pitää olla selälle hyvä. Varsinkin, jos on ollut koskaan vähääkään selkäkipuja, osaa arvostaa hyvää sänkyä. Lisäksi minulle on tärkeää, että petari pysyy kunnolla paikallaan. 

Sängyn päivittämiselle oli nyt hyvä hetki, koska vanhalle sängylle oli tarvetta vierassänkynä. Samalla Suvi pääsi hankkiman elämänsä ensimmäisen moottoroidun sängyn. 

– Moottorointi ominaisuutena kiinnosti. Erityisesti viikonloppuaamuisin on leppoisaa herätä, kun voi vaan nostaa selkätuen ylös, lukea lehtiä ja juoda kahvia sängyssä, hän mainitsee. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mukavuutta ja tyyliä sisustukseen

Suvin valitsema sänky on Veken uudistuneesta Unia Platina-sarjasta. Kokonaisuus muodostuu kahdesta erillisestä runkosängystä, joista molemmissa on oma moottori. 

– Jos vieressä on joku, hän voi nostaa selkänojan pystyyn, vaikka haluaisi itse jatkaa pötköttelyä. Moottori on myös tosi hiljainen, joten se ei herätä toista, vaikka haluaisi nostaa selkänojaa keskellä yötä. 

Suvin mukaan plussaa on myös se, että jalkopään voi nostaa erikseen. Esimerkiksi urheilun jälkeen jalat saavat mukavaa lepoa ylös nostettuna. 

 

Unia Platina -sarjassa on todella laadukkaat verhoilumateriaalit ja sängynjaloiksi voi valita joko tammiset tai metalliset jalat. Suvi valitsi verhoilukankaan väriksi uuden hiekan sävyn. Kokonaisuuden kruunaa samanvärinen sängynpääty ja tammiset jalat. 

– Sänky istuu hyvin muuhun sisustukseen, jossa on myös maanläheisiä sävyjä. 

Nyt kun Suvi on ehtinyt testaamaan sänkyä muutaman viikon, on hän todennut sen vähän liiankin mukavaksi.

– Eihän tästä sängystä haluaisi nousta ollenkaan. Alkaa kääntyä jo ongelmaksi, kuinka pitkään sängyssä köllöttäisi aamuisin, Suvi nauraa.