Suomalainen Kirjakauppa on Esko Eerikäisen tyttären luottokohde koulun alkaessa


Esko Eerikäisen tytär, Victoria, jatkaa koulutaipalettaan yläasteella. Nuoren opiskelijan koulutarvikkeiden shoppailu Suomalaisesta Kirjakaupasta on Eskolle ja Victorialle jokavuotinen perinne.

Back to school -mainonta tarkoittaa monessa kotitaloudessa samaa muistutusta – koulutarvikkeita on hankittava. Koulutaipaleen aloittavat ja sillä jatkavat nuoret voivat olla hyvinkin tarkkoja omista koulutarvikkeistaan, eikä mikä tahansa penaali tai reppu kelpaa. Koulumotivaatiokin voi kummasti saada uutta nostetta, kun koulutarvikkeet ovat juuri oikeanlaiset. 

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on saanut kulkea tyttärensä Victorian perässä liikkeestä toiseen koulutarvikkeiden perässä lähes joka vuosi, kunnes parivaljakko päätyi ostoksille Suomalaiseen Kirjakauppaan. 

“Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyy aina kaikki tarvittavat ja Victorialle mieluisat tuotteet, joten säästyn monessa eri liikkeessä ravaamiselta. Suomalaisesta Kirjakaupasta onkin tullut meille perinnekohde, josta saamme kaikki kouluun tarvittavat välineet hankittua”, Esko kertoo. 

 

Omannäköisiä koulutarvikkeita

Eskon tytär on jo ala-asteelta lähtien ollut tarkka siitä, millaiset välineet valikoituvat koulureppuun. Kun Victoria oli nuorempi, Esko sai itsekin olla mukana valitsemassa tyttärensä vihkoja ja kyniä. 

“Nykyään saan toimittaa lähinnä maksajan roolia”, Esko sanoo naurahtaen. 

Esko haluaa muistuttaa vanhempia siitä, että koulutarvikeostokset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. 

“Tee koulutarvikkeiden shoppailusta kiva, yhteinen juttu. Kouluaika on kuitenkin niin lyhyt, että koulutarvikkeidenkin shoppailu yhdessä voi olla mukavaa yhteistä tekemistä”, Esko sanoo.