Taksi Tampere -sovelluksella tilaaminen on helppoa


Käytän itse taksia yleensä, kun liikun keskusta-alueella. Silloin ei tarvitse huolehtia pysäköinnistä. Parasta tietenkin taksissa on se, että pääsee suoraan sinne, minne on menossa. Ei tarvitse jolkotella pidempiä matkoja ympäriinsä, kuten julkisella liikenteellä liikkuessa. Tykkään myös siitä, että taksissa saa olla omassa rauhassa. 

Itse olen yleensä tilannut taksin soittamalla, vaikka muuten käytänkin paljon sovelluksia. Voisin kuitenkin hyvin ajatella nyt vaihtaa tapani soittamisesta sovellukseen. Sovelluksella tilaaminen on kuitenkin tosi helppoa ja nopeaa. Ei esimerkiksi tarvitse odotella hetkeä, että saa puhua rauhassa, puhelimen naputtelu yleensä onnistuu missä vaan. Taksi Tampere -sovellus on mielestäni hyvin toimiva. 

Tässä vielä tietoa Taksi Tampereen sovelluksesta, voit ladata sovelluksen Googlen tai Applen sovelluskaupoista:

”Taksi Tampere astui uuteen aikakauteen huhtikuun 13. päivä ja uusi järjestelmässä. Samassa yhteydessä uudistui myös Taksi Tampere sovellus. Sovelluksella tilaaminen on maksutonta, helppoa ja nopeaa.  Toimme sinulle lisää maksuominaisuuksia ja nyt voit maksaa myös Google Pay:llä tai Apple Pay:llä.  Uusi sovellus kuten vanhakin antaa sinulle arvion taksimatkasi hinnasta. Näin vältyt yllätyksiltä hinnan suhteen. Sovelluksen kautta palveluksessasi on lähes 500 autoa. Taksi Tampereen sovelluksen kautta saat laadukasta, turvallista ja luotettavaa taksipalvelua. Sinua palvelevat paikalliset taksiyrittäjät. Olemme sinua varten vapaa, varma ja lähellä.

www.taksitampere.fi