Taksi Tampere tekee taksin tilaamisesta helppoa!


Taksin käyttö tuo sujuvuutta sosiaalisiin tilanteisiin, kun en itse halua miettiä oman auton käyttöä. Lisäksi saatan valita taksin päivinä, kun liikun Tampereen keskustassa, työpalavereja on paljon ympäri kaupunkia ja paikasta toiseen pitää päästä nopeasti. Silloin taksin käyttö säästää aikaa – ja sitä kautta myös rahaa.

Itse olen tilaamisen suhteen sekakäyttäjä. Joskus saatan soittaa taksin kadun kulmasta, mutta kyllähän sovellukset ovat tulleet jäädäkseen. On hienoa, että näkee taksin tulon ajankohdan ja saa esimerkiksi kuitit sähköpostiin, ei tarvitse etsiä papereita erikseen työkirjanpitoon.

Taksi Tampereen sovellus on tällaisen nörtin mielestä ihan Piilaaksotasoa – tai parempi, koska se on meidän tarpeisiimme tehty. Siitä huomaa myös, että autokapasiteettia on oikeasti paljon! Heti kun avaan sovelluksen, on liuta autoja näkyvissä karttaruudulla. Itse valitsen Taksi Tampereen myös siksi, koska se on tuttu ja luotettava. Myös kaluston kunto merkitsee minulle, on kivempi astua siistiin, hyvään kärryyn! 

Taksi Tampereellahan on muuten:
  • 24/7 palveleva taksikeskus
  • Paikkakunnan isoin autokapasiteetti, lähes 500 autoa
  • Ammattitaitoisia taksivälitystyöntekijöitä, jotka osaavat ratkaista kaikenlaisia kuljetustarpeita, mihin tahansa määränpäähän
  • Panostettu paljon nyt myös saavutettavuuteen 

www.taksitampere.fi