Testissä tentsile-yö ja valtavasti aktiviteetteja Akaassa!


Pääsimme vähän aikaa sitten nauttimaan yhden yön lomasta Akaassa. Ajattelin jo etukäteen, että tämä on ihan meidän näköinen juttu. Me molemmat kuitenkin rakastamme liikkua luonnossa. Oikeasti tämä oli kuitenkin vielä kivempaa, kuin odotin!

Kaikkein spessuinta oli majoitus Tentsile Experience Camp Akaan tentsilessa. Puuhun ripustetussa teltassa on kattona pelkkä verkko, joten ulos näkee koko ajan. Majoitus on Kekkä-saaressa ja sinne meneminenkin oli aika erityistä. Saimme suppailla itse perille ja tavaramme kulkivat samaan aikaan huoltoaluksella. Itse tentsile-alue on todella rauhallinen, ympärillä on reilusti lääniä.

Ensimmäisenä päivänä kävimme luontopolulla ja kuntoportailla treenaamassa. Sen jälkeen vuorossa oli fat bikeilla ajelua ja kajakkimelontaa. Auringonlaskun aikaan teimme vielä yhden suppailukierroksen ja otimme aika hienoja kuviakin. Iltapalaksi saimme Kelly’s Harbor Cafésta grillinyytit, jotka lämmitimme tunnelmallisesti laavulla. Seuraavana päivänä pääsimme Elämyspuisto GoParkin vesipuistoon, jossa on oikea ninja warrior -meininki. Ajattelin etukäteen, että vesipuisto on enemmän lasten juttu, mutta olin väärässä, oli aikuisellekin yllättävän hauskaa!

En ole aiemmin käynyt Akaassa, mutta paikkahan on ihana. Siellä on tosi kiva satama järven rannalla ja hienot rannat. Aktiviteettejakin on tulossa kesällä vielä reilusti lisää, esimerkiksi Vanaja Padelin padel-kenttiä rakennettiin juuri. 

Paikka sopii yhtä hyvin pariskunnille kuin perheille, aktiiviseen menoon tai rauhallisempaan luonnossa liikkumiseen. Tentsile on hieno kokemus kahdestaan, mutta poikani voisin ajatella vieväni vesipuistoon. Itse voisin muutenkin lähteä testailemaan vielä jotain uutta, nyt kun valikoima entisestään laajentuu! 

akaa.fi