Tinze ihastui Trendi Kaihtimen ystävälliseen palveluun ja fiksuihin ratkaisuihin


Tinzenä tunnettu tanssija Tia-Maria Sokka kaipasi asuntoonsa parempia verhoratkaisuja. Trendi Kaihtimen suunnittelupalvelun avulla löydettiin kotiin täydellisesti sopivat vaihtoehdot.

Tinzellä oli ratkaistavana useampi Trendi Kaihtimen apua kaipaava pulma. Asunnon yläkertaan tarvittiin uudet, tyylikkäät ja toimivat pimennysverhot ja parvekkeelle markiisi. Alakerrassa verhoja ei aiemmin ollut lainkaan. 

– Yläkerran pimennysverhot tulivat asunnon mukana ostamisen yhteydessä ja nyt ne korvattiin sähköllä toimivilla, mikä onkin paljon kätevämpää, Tinze kertoo. 

Parvekkeen kulahtanut markiisikin vaihdettiin sähköiseen, moderniin versioon. Erityisen innoissaan Tinze on alakerran uusista, huippulaatuisista Duette-mittatilauskaihtimista. 

– Kaupungissa talot ovat vastakkain, joten halusin alakertaankin näkösuojaa, mutta kuitenkin niin, että tilasta ei tulisi pimeä. Valitsemani valkoinen Duette päästää sopivasti valoa läpi.

Duettea on saatavissa erilaisiin ikkunamalleihin, monissa väreissä ja kuoseissa sekä erilaisilla kankaantiheyksillä. Tinzen mielestä hienoa on myös, että kaihdinta voi rullata sekä ylhäältä, että alhaalta, jotta näkösuojaa on aina juuri sopivasti. 

– Tämä on tosi kaunis ja huomaamaton ratkaisu. Kaihtimissa ei ole mitään rumia kiinnittimiä ja ne on mitoitettu sopimaan juuri minun ikkunoihini.

Erityiskiitos palvelulle

Tinzeä auttoi valikoimaan oikeat ratkaisut Trendi Kaihtimen asiantuntija, joka toi mukanaan paljon vaihtoehtoja. Ilman ammattilaisen apua hän ei olisi osannut harkita esimerkiksi Duettea.  

-Onhan tämä aivan toista, kuin mennä liikkeeseen ja yrittää selittää oman kodin tilannetta. Aivan paras juttu, että asiantuntija tulee paikan päälle katsomaan, mikä toimisi parhaiten.

Myös asennus sujui nopeasti ja tehokkaasti. 

– Asentajat olivat mielettömiä tyyppejä ja opastivat esimerkiksi, miten laitteet toimivat, Tinze kehuu. 

Uudet ratkaisut toivat nyt Tinzen kotiin toivottua uutta ilmettä ja arvokkuutta.

– Tykkään boheemista kodista, mutta nyt sain tänne myös modernia kulmaa. Ei voi sanoa muuta, kuin että lopputulos on sairaan hieno! 

Trendi Kaihdin tarjoaa monipuolisia ratkaisuja ikkunaan, parvekkeille ja terasseille sekä esimerkiksi tilaa jakamaan. Trendi Kaihdin toimii asiakkaan tukena tuotteiden suunnittelusta ja mittauksesta asennukseen asti. Korkealaatuisille tuotteille annetaan viiden vuoden takuu. Suunnittelu- ja kotiesittelypalvelu on asiakkaille maksuton. Tutustu valikoimaan ja palveluun osoitteessa trendikaihdin.fi.