Tosi-TV tähti Kristian Heiskari yllättyi Heinolan monipuolisuudesta


Veikkaatko, mitä kohdetta Apulannan Sipe Santapukki suositteli Kristianille?

 

Ympäri Suomea asuntovaunulla matkannut tosi-TV-tähti Kristian Heiskari nautti Heinolan rauhasta.

”Reissutie vei meikän viikonlopuksi Heinolaan, joka on luonnonkaunis pikkukaupunki pikkasen koiliseen Lahdesta. En ois muute uskonut, että Heinolassa on näin paljon kaikkee spessua!”, Kristian sanoo.

”Heinäsaaren Camping-alue on törkeen upea paikka, joka sijaitsee omalla saarellansa aivan keskustan kupeessa. Venettä et saapuakses tarvii, vaan alueelle pääsee siltaa pitkin ihan omalla pirssillä. Saari on sopivan kompaktin kokoinen, että kävellen pääsee kaikkialle minne tarttee. Kertokaa meikän puolesta terveiset, jos käytte ja tapaatte omistajia, ovat meinaa todella mukavia!”, Kristian vinkkaa.

”Ihan ekana tsekkattiin Lintuhoitola, jota Sipekin meikälle suositteli. Kyseessä on siis paikka, jossa hoidetaan kuntoon kaikkialta Suomesta haavoittuneita tai muuten luonnossa pärjäämättömiä lintuja. Jos lintua ei saada enää kuntoon, tääl on niille loppuelämäksi koti”, Kristian kertoo.

Lintuhoitolasta Kristian lähti luonnon helmaan frisbeegolfin merkeissä.

”Miljöönä oli koko maailman viidenneksi paras rata, joka on paikallisten kertomusten mukaan pääosin talkootyönä rakennettu!”, Kristian sanoo.

”Kulttuuria nautiskeltiin Heinolan kesäteatterilla, jossa pääsin koeyleisöksi katsomaan uutta Flirttikurssi 55+ -näytelmää. Täällä voi nauttia kesäteatterista vaikka olis millanen myrsky, koska katsomo on kokonaisuudessaan katettu”, Kristian hehkuttaa.

Heinolassa on paljon kivoja pieniä rantakahviloita, ja Siltasaari on yksi upeimmista.

”Siellä voit tsekkaa hienon kahvilan lisäksi myös Päijät-Hämeen pienimmän pizzerian. Todella nätti mesta viettää päivää”, Kristian vinkkaa.

Reissu oli hyvä päättää Heinolan Harjupaviljongin klassiseen vohvelikahviin, joka tuntuu olevan paikallisten keskuudessa legenda. Harjupaviljongin rakennuksessa on tosi uniikki aasialainen twisti, ja siellä kelpaa vohveleita nautiskella.