Varpu Hintsanen testaa sisustustyylinsä rajoja sisustuskauppa Veken avulla


” Minulla on pitkään ollut valkoinen ja maalaisromanttinen koti. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut kaivata kontrasteja, jotain muuta valkoisen oheen. Selkeys ja suorat linjat ovat alkaneet miellyttää – siis joku ihan täysin muu kuin maalaisromanttinen. Elän varmaan jonkinlaisessa murroskaudessa. Olen huomannut, että sisustus ilmentää minua ja missä elämänvaiheessa elän. Nyt uskallan kokeilla rohkeampia asioita turvallisen valkoisen sijaan.

Vuosi sitten tilasin Vekeltä sohvan. Halusin jo silloin kannattaa suomalaista perheyritystä.

Nyt päivitin kotini tyyliä mustilla kukkatelineillä, mikä on myös minulle uutta. En ole aiemmin ollut viherkasvi-ihminen lainkaan.

Koska sohva on iso elementti, olen kova vaihtelemaan esimerkiksi tyynyjä ja peittoja.  Kevääksi valitsin vanhan roosan väriset tyynyt ja peiton sekä maton, jossa on selkeä salmiakkikuvio. Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut kuviollista mattoa, vaan mattoni ovat aina ovat olleet yksivärisiä ja vaaleita. Tässäkin siis näkyy tyylini muutos.

Vekellä on mielestäni hyvin monipuolinen valikoima, jossa on sekä tuttuja, että ihan uusia merkkejä. Ihan sattumalta valitsin nyt kaikki tuotteet minulle ennestään tuntemattomalta Fanni K -merkiltä, joku siinä tyylissä vaan selvästi viehätti.

Vekessä on hyvää mielestäni myös nopeat toimitukset ja se, että tuotteet tulevat kotiin hyvin pakattuna. Itse tunnustaudun myös nettiostajaksi. Mieluiten haluan olla siinä tilassa, johon huonekalua suunnittelen, kun teen päätöstä. Haluan myös rauhassa miettiä ostosta. Saatan mittailla tai teipata vaikka lattiaan uudelle huonekalulle paikan.

Eniten viehättää kuitenkin perheyrityksen tarina uudesta sukupolvesta. Nostan ehdottomasti käteni pystyyn, että olen tunneihminen päätöstenteossa. Minuun vetoaa todella, se että Veken omistajissa on intohimoa, joka siirtyy sukupolvelta toiselle.”

Verkkokaupan lisäksi myymälämme löytyvät Rovaniemeltä, Oulusta sekä Vantaalta.