Veera Virta ihastui Dependin kulmatuotteisiin ja irtoripsiin 


Vaikuttaja ja sambatanssija Veera Virta käyttää arjessaan luonnollista meikkiä, mutta juhliin ja sambakeikoille tarvitaan myös näyttävämpää lookia. Veera löysi Dependin Everyday Eye -tuotteiden valikoimasta uusia suosikkeja molempiin tyyleihin.

 

Veeran arkimeikki on luonnollinen, eikä hän halua käyttää valtavaa määrää eri tuotteita. 

– Huulipunilla saatan vähän vaihtaa tyyliä päivän mukaan. Silmämeikkini on aika naturelli, kulmiin käytän kulmaväriä ja vahaa tai geeliä. Silmiin usein pelkkää ripsiväriä, ehkä välillä vähän luomiväriä tai rajausta pohjameikin lisäksi, hän kuvailee. 

Juhliin ja tanssikeikoille Veera haluaa kuitenkin näyttävämmän lopputuloksen. Silloin meikin viimeistelevät usein irtoripset, joita on Veeran mukaan Dependillä hurja määrä erilaisia. 

– Itse tykästyin erityisesti Dependin EveryDay Eye -irtoripsitupsuihin, ne eivät ole liian huomiota herättävät, mutta tuovat kuitenkin pientä näyttävyyttä ja tuuheutta. Sambameikkiin sopisivat sen sijaan Volume 3D-irtoripset, hän kertoo.

Kulmat helposti kuntoon

Veera värjäsi ripset ja kulmat Dependin kestovärillä, mikä hänen mukaansa helpottaa meikkaamista. Samalla kasvoilla on aina vähän väriä. Lisäksi hän on muotoillut kulmansa Dependin kulmaveitsellä ja pinseteillä. 

– Kulmien laittaminen on ollut minulle vähän inhokkijuttu, mutta värjäämisen ja muotoilun myötä tarvitsee nyt ainoastaan täyttää kulmien pieniä koloja. 

Dependin Everyday Eye Slim Triangular-kulmakynä, jossa on viisto harja, muodostui Veeran suosikkituotteeksi kulmien huolitteluun. 

– Sen terävällä päällä voi tehdä luonnollisia, pieniä sipaisuja, hän kertoo. 

Veeran vakiotuotteisiin kuuluvat myös Make-Up Removal Wipesit. Hän käyttää niitä erityisesti meikkaamisen yhteydessä siistimiseen.

– Ne ovat hyviä, jos meikatessa tulee jotain korjattavaa tai haluan puhdistaa siveltimiä nopeasti. Joskus käytän niitä myös, jos saan meikkivoideroiskeen vaatteelle, Veera vinkkaa. 

Veera arvostaa meikeissä erityisesti hyvää hinta-laatusuhdetta. Dependillä se on hänen mielestään kohdillaan.

– En halua käyttää budjetistani isoa osaa meikkeihin, mutta meikkien täytyy silti olla laadukkaita ja esimerkiksi pysyä hyvin. Dependiltä löysin uusia lempituotteita, varsinkin kulmakynän osalta olen jatkossa vakioasiakas, hän summaa. 

EveryDay Eye -tuotteet saatavilla verkosta esimerkiksi www.depend.fi sekä K-Citymarkettien kosmetiikkaosastoilta.