Viivi Altonen yllättyi kuukautisalushousujen toimivuudesta


Viivi rohkaisee testaamaan Lindexin kuukautisalushousuja, jotka ovat ympäristöystävällisempi ja moderni vaihtoehto perinteisille kertakäyttöisille kuukautissuojille. 

Mediapersoona Viivi Altonen kohtasi ennakkoluulonsa, ja testasi Lindexin kuukautisalushousuja. Hän tunnustaa, että kuukautisalushousut kuulostivat aluksi erikoiselta idealta. 

“Testattuani kuukautisalushousuja, ne ovat jääneet minulla vakkarikäyttöön”, Viivi sanoo. 

Lindexin kuukautisalushousuissa yhdistyvät käytännöllisyys ja mukavuus. 

“Housut ovat supermukavat päällä, ja istuvat hyvin – aivan kuten tavalliset alushousut. Ne eivät myöskään vuoda läpi tai ohi, joten niitä käyttäessä voi tuntea olonsa hyvin varmaksi”, Viivi lupaa.

Kuukautisalushousuista on saatavilla erilaisia vaihtoehtoja imukyvyn mukaan, aivan kuten perinteisistä kuukautissuojista. Kaikista imukykyisin malli vastaa noin viiden tamponin imukykyä. Housut ovat myös oivallinen tuote käytettäväksi yhdessä tamponin tai kuukupin kanssa, ja toimivat myös virtsankarkailuun. Yksiä housuja voi pitää jopa 10 tuntia kerrallaan.  Niiden ainutlaatuinen rakenne hengittää, imee kosteuden ja pitää hajut poissa.

 

Kuukautisalushousut ovat myös arvokysymys 

Viivi arvostaa erityisesti sitä, että Lindexin kuukautisalushousut ovat naisten kehittämiä. Lindexin kuukautisalushousujen takana on Female Engineering -brändi, joka on Lindexin alusvaateasiantuntijoiden, tutkijoiden ja materiaaliedelläkävijöiden yhteistyön tulos.  

“Arvotasolla minulle tärkeitä asioita ovat naisten voimaannuttaminen, ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys, mitkä ovat läsnä tässä konseptissa. Perinteisiin kuukautissuojiin verrattuna kuukautishousut ovat merkittävästi ympäristöystävällisempi valinta, sillä tuotteen voi pestä ja käyttää vähintään 50 kertaa”, Viivi kertoo. 

“Kuukautisista puhuminen on valitettavasti edelleen jossain määrin tabu, vaikka kuukautiset ovat niin luonnollinen asia. Haluan siksi omalta osaltani olla mukana normalisoimassa aihetta yhteiskunnassa. Tämänkaltaiset innovaatiot ovat hyvin tärkeitä vastuullisuuden, mutta myös naisten voimaannuttamisen näkökulmasta ”, Viivi kiteyttää.

 

Tutustu ja tilaa kuukautisalushousut täältä!

 

Logot | Lindex Group