Viivi Kuusela päivitti olohuoneen Veken laadukkailla tuotteilla


Somevaikuttaja Viivi Kuusela kaipasi olohuoneeseen fiksumpaa TV-tasoa ja elämää kestävää mattoa. Kotimaista tuotantoa arvostava Viivi löysi täydelliset vaihtoehdot Veken valikoimasta.

Kiireistä elämää viettävälle Viiville koti on paikka, jossa voi rentoutua.

– Minulle on tärkeää, että kotona on hyvä olla, hän aloittaa.

Sisustuksessa hänen mieleensä ovat aidot materiaalit ja vaaleat värit, korostettuna ripauksella mustaa.

– Minulla on aika pelkistetty, skandinaavinen tyyli ja tykkään luonnonmateriaaleista, kodissa on esimerkiksi paljon puuta. Värejä tuon lähinnä tyynynpäällisillä ja verhoilla. 

 

 

Olohuoneen päivitykseen inspiraatio lähti isommasta tv:stä ja fiksumman tv-tason tarpeesta. 

– Meillä oli pieni telkkari 50-luvun tv-tasolla ja erikseen hyllykkö, jossa olivat esimerkiksi pelikonsolit, aina näkyvissä ja pölyä keräämässä. Lopulta poikani sanoi, ettei näe pelata, koska tv on niin pieni. 

Uuden, isomman tv:n kaveriksi Viivi päätti tilata puisen Taimi tv-tason. Se on Veken omaa tuotantoa ja valmistetaan kotimaisin voimin Ranualla laadukkaasta pohjoissuomalaisesta männystä. Se sopii hyvin Viivin olohuoneen tyyliin, mutta on myös käytännöllinen.

– Pleikkarit ovat nyt ihanasti tv-tason sisällä ja lapset osaavat itse ottaa ne sieltä käyttöön. 

Villainen matto kestää elämää

Samalla Viivi valitsi myös uuden olohuoneen maton Veken valikoimasta. VM Carpetin Paanu-matto on Suomessa valmistettu ja siinä on laadukas, kudottu villapohja, johon on yhdistetty pehmeä silkinhohtoinen viskoosinukka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Lapset ovat vielä sen verran pieniä, että kotona tapahtuu kaikenlaista ja käytännöllisyys on tärkeää. Uskon, että tämä matto pysyy pitkään hyvänä myös rajummassa menossa.

Viivi on tilannut Vekeltä aikaisemminkin ja aikoo tilata myös jatkossa. Hänen mielestään laaja valikoima ja kotimaisuus ovat verkkokaupan tärkeitä valtteja. 

– Lisäksi täytyy antaa kiitosta siitä, että esimerkiksi tv-tasoa ei tarvinnut koota itse, vaan se saapui kokonaisena. Vekestä on tullut oikeasti ihan suosikki sisustukseen, hän summaa.