Vintagea edullisesti Emmystä


Testasin Suomen suurinta verkkokauppaa second hand -vaatteille eli Emmyä. Viimeisen kolmen vuoden aikana oon ostanut käytettynä aika paljon esimerkiksi huonekaluja ja sisustusjuttuja, mutta viime aikoina myös vaatteet ovat alkaneet kiinnostaa. Varsinkin vähän vanhemmat vintage-jutut viehättää.

Emmystä tilasinkin suomalaisen vintage-villakangastakin ja samoin kotimaisen merkin farkut. Lisäksi valitsin nahkaiset nilkkurit ja uudempana löytönä Furlan pikkulaukun. Syksyyn ja alkutalveen sopivaa takkia etsin tuolta ihan erikseen, koska harmittaa ostaa joka vuosi uusi. Toi mun valitsema takki oli myös tosi edullinen, vaikka aitoa villaa ja hyväkuntoinen. Emmyssä on myös tosi paljon merkkituotteita, jotka on selvästi halvempia kuin uutena. Tuolla voi siis oikeasti tehdä hyviä löytöjä.  

Palvelu toimii tosi kätevästi, tilaus on helppo tehdä ja toimitus nopea. Mä yllätyin myös siitä, miten laaja valikoima tuolla on. Jos etsinnässä on joku tietty juttu, tuolta kannattaa aloittaa. Tuotteita voi sortata kategorioittain, mutta etsimiseen pitää tietysti silti varata vähän aikaa. 

Ajattelin, että voisin seuraavaksi laittaa myös jotain omia juttuja myyntiin. Mulla on esimerkiksi aika paljon mekkoja, koska samaa ei yleensä viitsi käyttää kovin monissa juhlissa. Muutaman käytön jälkeen ne on edelleen hyväkuntoisia ja mieluiten laitankin sitten eteenpäin seuraavalle.

Jatkan kyllä Emmyn käyttöä myös ostajana, oon jo nyt heti ekan tilauksen jälkeen katsellut sieltä kaikenlaista. Siihen tulee jopa vähän koukuttava fiilis, että löytyykö tällä kertaa jotain hienoa!

Koodilla SILJA21 saat 20% alennuksen kaikista tuotteista. Koodi on voimassa 30.10.2021 asti. emmy.fi