Voiko vakuutusten kilpailuttaminen olla jopa mukavaa? Aami Hietanen testasi vakuutusasioiden hoitamista ensi kertaa


POP Vakuutuksen verkkopalvelu yllätti viiden lapsen äidin positiivisesti. Vaikea vakuutussanasto loistaa poissaolollaan, kun tarjolla on tutkitusti parasta vastinetta rahalle tarjoavia vakuutuksia. 

Aami ja Konsta Hietanen ovat yksi monista pariskunnista, joilta oman vakuutusturvan sisällöt olivat päässeet jo unohtumaan. Oli siis korkea aika kilpailuttaa vakuutukset sekä varmistua siitä, että vakuutusten sisältö palvelee seitsenhenkistä perhettä parhaalla mahdollisella tavalla. Hietaset käänsivät katseensa POP Vakuutukseen, joka nimettiin hiljattain tutkitusti parasta vastinetta rahalle tarjoavaksi vakuutusyhtiöksi. 

Tämä kilpailutuskierros oli Aamille ensimmäinen koskaan, sillä puoliso Konsta oli aiemmin hoitanut perheen vakuutusasiat. 

“Tutustuin nyt aivan ensimmäistä kertaa vakuutusten hoitamiseen, ja siitä tuli ihan aikuinen olo”, Aami sanoo naurahtaen.

Hietaset kilpailuttivat kaikki vakuutuksensa POP Vakuutuksen verkkopalvelussa, joka on suunniteltu mahdollisimman selkeäksi ja helppokäyttöiseksi. Vaikea vakuutussanasto on jätetty pöytälaatikkoon, ja eri vakuutusvaihtoehtojen vertailusta on tehty mahdollisimman yksinkertaista. 

“Kaikki sujui erittäin jouhevasti ja yksinkertaisesti. Sisältö oli ihan suomenkielellä, eikä mitään erityissanastoa tarvinnut osata ymmärtääkseen mitä on ostamassa”, Aami kehuu. 

Palvelua sinun aikataulusi mukaan 

POP Vakuutus palvelee verkossa vuorokauden ympäri, jotta voit hoitaa asiasi juuri silloin kun sinulle sopii. Asiakaspalvelun aikataulujen unohtaminen oli erityisesti Konstalle helpotus, sillä kiireisen yrittäjän arkeen on liki mahdotonta mahduttaa vakuutusyhtiöiden puhelinpalveluihin kuluvaa jonotusaikaa – jos asiakaspalvelu on edes auki silloin, kun Konsta ehtisi hoitaa asioitaan.  

“Soitimme POP Vakuutuksen asiakaspalveluun kerran tehdessämme kilpailutusta. Vähän jännitimme pitkää jonotusaikaa, mutta meille vastattiinkin alle minuutissa. Kerrankin sai yllättyä positiivisesti jonotusajasta”, Konsta kuvailee. 

Hietasten perhe päätyi ensi alkuun ottamaan koko perheelle tapaturmavakuutukset, jotka lasten kohdalla kattavat myös urheiluun liittyvät mahdolliset haaverit. 

“Aktiivisen lapsikatraan äitinä on helpotus tietää, että hyvän vakuutuksen ansiosta lapset saavat hyvää hoivaa, jos sitä joskus tarvitaan”, Aami kommentoi.